Privatumo politika

Interneto svetainė www.hilti.lt yra „Hilti Corporation“, įregistruotos Feldkircherstrasse 100, Schaan, Schaan, 9494, Lichtenšteine, nuosavybė. Lietuvoje bendrovės gaminiais prekiauja „Hilti Corporation“ dukterinė bendrovė – uždaroji akcinė bendrovė „HILTI COMPLETE SYSTEMS“, įmonės kodas 111610657, buveinė registruota adresu , Vilnius (toliau tekste – „Hilti“), kuri prisiima visą atsakomybę už jūsų duomenų apsaugą, ryšium su šia Privatumo politika.

„Hilti“ įsipareigojo apsaugoti savo klientų privatumą. Todėl suformulavome mūsų Privatumo politikos principus, kurie reglamentuoja kliento asmens duomenų rinkimą, naudojimą, skelbimą, pateikimą ir saugojimą. Šiame dokumente terminai „mes“ ir „mūsų“ reiškia „Hilti“. Terminai "jūs" ir "jūsų" reiškia jus – šios interneto svetainės vartotoją, nepaisant to, ar jūs esate registruotas vartotojas, ar ne.
Skirkite keletą minučių susipažinimui su mūsų Privatumo politikos principais.

Naudodamiesi www.hilti.lt interneto svetaine, jūs duodate sutikimą mums rinkti ir naudoti jūsų asmens duomenis arba kitą informaciją, kurią jūs pateikiate naudodamasis paslaugomis, vadovaujantis šia Privatumo politika. Jei jūs nesutinkate su šia Privatumo politika, prašome nesinaudoti www.hilti.lt interneto svetainės paslaugomis.

Asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir kitais galiojančiais Lietuvos įstatymais bei teisės aktais, reglamentuojančiais asmens teisę į privatumą.


1. Konfidencialumas
„Hilti“ – plačiai žinoma bendrovė, siūlanti kokybiškus gaminius bei paslaugas ir užtikrinanti aukšto lygio klientų aptarnavimą. Mes siekiame būti saugiu ir patikimu partneriu taip pat ir internete, užtikrindami visišką jūsų asmens duomenų konfidencialumą. Informacija, kurią gauname iš mūsų klientų, naudojama siekiant pagerinti naudojimosi mūsų interneto svetaine galimybes ir tobulinti apsipirkimo procesą. Kliento duomenys panaudojami tik esant būtinybei ir jie yra prieinami tik „Hilti“ darbuotojams arba įgaliotiesiems asmenims.

2. Leidimas tvarkyti asmens duomenis

Naudodamiesi šia interneto svetaine arba registruodamiesi joje, jūs duodate sutikimą tvarkyti ir naudoti jūsų asmens duomenis. Tuo atveju, jei Privatumo politika būtų pakeista, pakeitimai bus skelbiami šiame skyriuje, siekiant užtikrinti, kad jūs visuomet gautumėte naujausią informaciją apie tai, kaip mes tvarkome jūsų duomenis.

3. Kokius duomenis mes tvarkome?

Mes tvarkome šiu3os duomenis:
-Asmens duomenis – jūsų elektroninio pašto adresą, vardą, pavardę, pašto adresą, telefono numerį, banko sąskaitos duomenis, pristatymo adresą ir adresą, kuriuo išrašoma sąskaita;
-Interneto svetainės naudojamus duomenis – šie duomenys gali apimti apsilankymo interneto svetainėje datą ir laiką, jūsų IP adresą, puslapius, kuriuos jūs peržiūrėjote, gaminius, kuriuos jūs įsigijote arba peržiūrėjote, nuorodas, kuriose apsilankėte, ir kitą informaciją apie jūsų elgseną bei dalykus, kurie jus domina interneto svetainėje.

4. Duomenų tvarkymo tikslas

Jūsų asmens duomenys, pavyzdžiui, elektroninio pašto adresas, vardas, pavardė,  telefono numeris ir namų adresas, suteikia mums galimybę susisiekti su jumis, apdoroti jūsų užsakymą, informuoti jus apie užsakymo būseną ir pristatyti jums gaminius.
Be to, naudodamiesi jūsų asmens duomenimis, mes siekiame užtikrinti, kad interneto svetainė būtų kiek įmanoma patogesnė norint pateikti užsakymus. Mūsų tikslas – sukaupti kiek įmanoma daugiau informacijos, kuri jums yra įdomi ir aktuali, ir pašalinti nereikalingą informaciją. Šiuo tikslu galime naudoti surinktą anoniminę duomenų srauto informaciją apie veiklą internete, kad galėtume stebėti vartotojo elgsenos tendencijas ir tokiu būdu pagerinti mūsų paslaugų kokybę. Mes naudojame anoniminius duomenis apie veiklą internete, siekdami geriau suprasti, kaip žmonės naudojasi mūsų paslaugomis. Šią sukauptą informaciją taip pat galime panaudoti rengdami ataskaitas, kuriomis mes galime dalintis su rinkodaros partneriais ir bendrovėmis, kurios priklauso „Hilti“ įmonių grupei.
Mes analizuojame mūsų klientų veiklą interneto svetainėje, nustatydami populiariausius skyrius, siekiant tolesnio interneto svetainės struktūros, dizaino ir konfigūracijos optimizavimo.
Jūsų elektroninio pašto adresu mes išsiųsime informacinius komercinius pranešimus apie svarbius pakeitimus interneto svetainėje, specialius pasiūlymus ir naujus gaminius bei paslaugas.
 

5. Duomenų tvarkymas
Mes įsipareigojame naudoti jūsų duomenis tik mūsų įsipareigojimų įvykdymui, neatskleisti šių duomenų trečiosioms šalims be raštiško jūsų sutikimo, išskyrus, kai:
-Asmens duomenų pateikimas yra leidžiamas vadovaujantis galiojančiais įstatymais;
-Informacija turi būti pateikta rinkodaros kompanijoms, kurios yra „Hilti“ įmonių grupės dalis arba teikia paslaugas bendrovei „Hilti“, su sąlyga, kad jos yra pasirašiusios konfidencialumo susitarimą.
Surinkti vartotojų duomenys padeda mums suprasti kaip vartotojai naudojasi šia interneto svetaine. Informacija yra naudojama, siekiant pagerinti naudojimosi šia interneto svetaine galimybes. Pavyzdžiui, mes galime analizuoti gautą informaciją, siekiant nustatyti, kurie interneto svetainės skyriai yra labiausiai lankomi. „Hilti“ gali pateikti statistinius duomenis apie vartotojus, pardavimų apimtis, apsilankymų skaičių ir kitus, su interneto svetaine susijusius duomenis gamintojams – bendrovėms, turinčioms puikią reputaciją rinkoje. Šiuose surinktuose statistikos duomenyse nėra informacijos, kuri gali būti naudojama, siekiant identifikuoti individualius vartotojus. Asmeninė informacija, pavyzdžiui, vardas, pavardė, ir elektroninio pašto adresas, nebus naudojama atliekant tyrimus.
Siekdami gauti daugiau informacijos apie informacijos srautą interneto svetainėje, pasinaudodami įdėtomis slapukų rinkmenomis ir Google Analytics slapukais, mes galime rinkti demografinius duomenis ir duomenis apie vartotojo interesus.
Žemiau pateikiamos slapukų naudojimo taisyklės, įskaitant jų blokavimo galimybes. Jei jūs nepageidaujate, kad Google Analytics išsaugotų atmintyje arba naudotų informaciją apie jus, galite atsisakyti šios parinkties, pasinaudodami savo naršykle ir spragtelėdami čia.

6. Asmens duomenų apsauga
Visi asmens duomenys bus apsaugoti nuo neleistinos prieigos, pasinaudojant naujausiomis apsaugos technologijomis ir kitomis techninėmis bei organizacinėmis priemonėmis, kurios yra naudojamos, siekiant apsaugoti asmens duomenis ir užkirsti kelią neleistinam naudojimuisi šiais duomenimis.
 

7. Slapukų naudojimas
Slapukas yra patalpinamas vartotojo kompiuteryje kaip maža tekstinė rinkmena. Tai suteikia galimybę serveriui identifikuoti vartotoją patikrinant vartotojo slapuką. Slapukai yra naudojami vartotojo asmeninių nustatymų išsaugojimui ir konkrečiam vartotojui užtikrina patogesnį naudojimąsi interneto svetaine. Slapukas leidžia identifikuoti kompiuterį, bet ne konkretų vartotoją.
Pavyzdžiui, norėdami apsipirkti, po to, kai prisiregistruojate „Hilti“ interneto svetainėje, jūs turite prisijungti prie savo asmeninės sąskaitos, įvesdami vartotojo vardą ir slaptažodį. Pasirinkus Remember me (atsimink mane), slapukai suteikia galimybę atpažinti jūsų kompiuterį ir jus įregistruoti jūsų asmeninėje sąskaitoje automatiškai, kai tik jūs apsilankote „Hilti“ interneto svetainėje. Tokiu būdu, jums nereikės įvesti savo vardo ir slaptažodžio kiekvieną kartą prisijungiant prie jūsų asmeninės sąskaitos.
Jūs galite užblokuoti arba pašalinti įdiegtus slapukus arba atšaukti savo leidimą, pakeisdami savo naršyklės nustatymus. Priklausomai nuo naršyklės, kurią jūs naudojate, spragtelėkite vieną iš žemiau pateiktų nuorodų ir vykdykite tolesnius nurodymus:
Internet Explorer
Chrome
Firefox
Opera
Safari
Užblokavus arba pašalinus slapukus, kai kurios mūsų interneto svetainės funkcijos tampa neprieinamos, ir tai gali apriboti naudojimąsi interneto svetaine.

8. Prieiga prie jūsų asmens duomenų

Pateikdami pagrįstą prašymą raštu, jūs galite gauti šią informaciją:
-Kokie duomenys buvo gauti apie klientą, duomenų šaltinį, teisinį pagrindą ir laiką, kada buvo atlikti duomenų pakeitimai;
-Duomenų tvarkymo tikslas, informacija apie gavėjo asmens duomenis;
-Automatizuotos duomenų apdorojimo sistemos naudojami apdorojimo metodai, kurie yra taikomi, remiantis konkrečiais automatizuotais sprendimais.

9. Jūsų duomenų atnaujinimas ir keitimas
Jūs galite pakeisti informaciją, susijusią su „Hilti“ interneto paslaugų naudojimusi skyriuje Account Management (sąskaitos valdymas). Norėdami prisijungti prie šio skyriaus, turite prisijungti prie savo sąskaitos pirmajame puslapyje. Susisiekite su mumis, jei jums kiltų bet kokie klausimai arba būtų reikalinga pagalba pakeičiant jūsų sąskaitos nustatymus.

10. Komercinių pranešimų gavimas ir prenumeratos atsisakymas
Jūs, kaip registruotas vartotojas, kartkartėmis iš „Hilti“ galite gauti komercinius pranešimus apie svarbius pakeitimus interneto svetainėje, naujas paslaugas ir funkcijas, specialius pasiūlymus bei reklamines kampanijas. Jei nepageidaujate ateityje gauti komercinius pranešimus iš „Hilti“, jūs galite bet kuriuo metu gautame pranešime spragtelėti ant nuorodos Unsubscribe (atsisakyti prenumeratos) arba susisiekti su mumis, kad atsisakytumėte tolesnio pranešimų siuntimo.

11. Jūsų asmeninės sąskaitos pašalinimas
Jei jūs neplanuojate ateityje naudotis „Hilti“ paslaugomis, susisiekite su mumis , kad pateiktumėte prašymą pašalinti jūsų asmeninę sąskaitą.



 
12. Kitos sąlygos ir kontaktinė informacija
Iš interneto svetainės surinktą informaciją mes naudojame siekdami žymiai supaprastinti „Hilti“ gaminių paiešką ir užsakymo procesą. Jūsų duomenys, esant reikalui, bus prieinami tik „Hilti“ darbuotojams arba įgaliotiesiems asmenims. Mes neparduodame, neskelbiame ar neteikiame mūsų klientų asmens duomenų jokiam asmeniui, kuris nėra „Hilti“ darbuotojas arba įgaliotasis asmuo, išskyrus, šioje Privatumo politikoje nurodytas išimtis. Jei jūs nepageidaujate gauti jokių pranešimų iš „Hilti“, jūs galite atsisakyti tolesnių pranešimų siuntimo spragtelėdami ant nuorodos Unsubscribe (atsisakyti prenumeratos) elektroninio pašto žinutėje.

Džiaugsimės gavę jūsų atsiliepimus apie „Hilti“ ir jūsų patirtį naudojantis mūsų interneto svetaine. Susisiekite su mumis adresu […] visais klausimais, susijusiais su Privatumo politika ar duomenų tvarkymu, arba, jei pageidaujate pakeisti savo duomenis, pašalinti savo asmeninę sąskaitą, atsisakyti komercinių pranešimų prenumeratos ir, taip pat, jei turėtumėte bet kokių klausimų apie konfidencialumą arba asmens duomenų apsaugą.


Kad pagerinti darbą mūsų tinklapyje, mes įdėjome slapukus į Jūsų naršyklę. Jus galite pakeiti slapukų nustatymus bet kada. Kitu atvėjų mes laikome, kad Jus sutinkate ir tęsiame.